Vi har under många år arbetet med coachning på gruppnivå då vi ser stora fördelar i det jämfört med enskild coachning. Absolut finns det fördelar med att ha en one-on-one kontakt med en klient och den möjligheten erbjuder vi alla de vi coachar. Det vi har insett är att coachning i grupp där alla kan se våra svar på de frågor som någon ställt är väldigt lärorikt och givande för hela gruppen. Vi kan på så sätt lära alla mycket mer på kort tid och vi kan dessutom låta klienterna dela egna erfarenheter och tips till varandra, vilket blir väldigt kraftfullt.

Vårt community är tillgängligt 24/7 på Telegram genom kanaler och grupper med geografisk indelning. I dessa communities delar vi information och sköter uppföljningen. Uppföljningen som ger massor med pepp och inspiration till andra i gruppen. En del har varit med länge och andra har precis börjat vilket gör att det ger en helt annan inspiration och motivation än vad bara vi skulle kunna göra. På det här sättet kan de vi coachar träffa och ta del av kunskaper och erfarenheter från andra som valt att göra samma resa som en själv. Tillsammans tar vi oss dag för dag närmare bästa versionen av oss själva och en hälsosam livsstil.

Energin och kraften finns bara några knapptryck bort och den finns med dig så länge du vill. Hos oss gör du inte resa ensam. Vi gör världen hälsosammare och gladare genom en gemenskap där alla delar intresset av att lyckas och att se andra lyckas.

Bli en del av vår community!

Mejla oss!