Vi hör väldigt ofta att de vi pratar med inte är motiverade till att göra den förändring som krävs för att få de resultat de söker. Men motivationen kommer inte dimpa ner som ett brev på posten. Det eviga scrollandet på social medier bland träningsprofilers inlägg, fitnesskroppar, före/efter bilder, hälsosamma måltider fotade i alla möjliga olika vinklar. INGET av detta kommer ge dig så mycket motivation som om du bestämmer dig för att ändra dina vanor till det som är välbeprövat och fungerar för att du ska nå det resultat du söker.

När du du ändrar dina vanor och följer dem uthålligt och ihärdigt så kommer du känna och se resultat efter kort tid. Dessa resultat KOMMER ge dig den motivation du sökte för att få igång dig, nu kommer den motivationen istället få dig att fortsätta tills du nått ditt mål. För när du märker skillnaden så vet du också att det fungerar och att du i slutändan kommer lyckas och nå dina mål.

För många är steget mot att börja träna större än det att börja förändra sin kost. Då är det skönt att veta att 80% av dina resultat kommer komma från den kost du äter, så viktig är kosten! Därför behöver du inte stressa med att komma igång med träningen. Låt träningen bli en del av din nya livsstil när kosten är på plats och du både har energin till att träna men också äter tillräckligt för att du ska kunna dra nytta av träningen och bygga upp en starkare kropp. Träningen i sig är en nedbrytande aktivitet. Om du inte har kosten på plats så bryter du bara ner kroppen, vilket kan leda till skador, sjukdom och muskelnedbrytning.

Dina muskler byggs upp när du sover, förutsatt att du ätit tillräckligt med byggstenar under dagen och druckit tillräckligt med vatten.

Vi vet exakt hur du ska göra för att känna skillnaden och få de resultat du vill ha. Vi hjälper dig gärna med din motivation!

Mejla oss!