Kontakta oss

Du behöver inte vara bra för att börja men du behöver börja för att bli bra. Vi finns här för att hjälpa dig.

SOBE Sweden

mejla mig

mejla oss

 

Vanliga Frågor

Nedan kan du ta del av våra svar på de vanligaste frågorna.

När vi coachar kost och träning online så ingår alltid följande:

  • Personligt skräddarsytt kostschema med din favoritmat
  • Träningsschema för gym och hemmaträning
  • 12 vekors uppföljning och coachning
  • Korrigeringar och justeringar av kostschema
  • Tillgång till online gruppchatt 24/7
  • Möjlighet att ställa frågor live till din coach

Innan vi skickar dig ditt kostschema så behöver vi få din betalning via Swish, Bankgiro eller genom Epassi för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Ja faktiskt! Om du får med dig någon mer att göra den här resan tillsammans med dig så ger vi dig 10% rabatt på ditt köp och det får även din kompis. 

Du får självklart äta vad du vill, vårt mål är att utforma ditt kostupplägg efter dina önskemål och din favoritmat. För att din nya livsstil ska bli hållbar på sikt förstår vi att maten du äter måste vara god och därför vill vi lära dig hur du kombinerar god mat med en kosthållning som både får och håller dig i trim.

Vi har över 20 års erfarenhet av att coacha personer till en hälsosammare livsstil med flera olika resultat som följd däribland viktnedgång, mer energi, bättre sömn och finare hy. Vi garanterar att om du följer vårt upplägg så kommer du få resultat.

Vårt mål är att du ska lära dig ett sätt att se på kost så att du inte behöver se det som fusk eller slarv, utan att det blir en del av en hälsosam livsstil att äta det du verkligen tycker om. Därför vill vi ge dig kunskapen om hur du gör för att leva både hälsosamt och hållbart.

80% av dina resultat kommer komma från den kost du äter. Träningen, vattenintaget, sömnen och din stressnivå står för en del av de övriga 20%. Därför kommer du få jättefina resultat bara från att ändra din kost. Oftast kommer viljan att träna när Du får mer energi och ork.

Efter att du skickat oss en intresseanmälan så skickar vi dig ett mail med flera konsultationsfrågor som vi behöver få svar på för att kunna sätta ihop ett skräddarsytt kostschema och där ingår det bland annat att du beskriver dina allergier med mera.