Många som bestämmer sig för att ta tag i sin hälsa och gå för sina mål gör det ofta genom stora förändringar i sin livsstil och allt på en gång. Kosten ändras drastiskt, det börjas träna väldigt frekvent och livet gör ibland en 180 graders vändning på en gång. Av erfarenhet så blir detta oftast inte så hållbart för tillslut orkar man inte upprätthålla den initiala energin som fanns till förändringen i början.

Vi vill istället rekommendera att förändringan sker gradvis och att fokus läggs på de viktigaste delarna först och att övriga bitar får falla på plats längs vägen. På så sätt så mäktar du med och behåller energin lite längre längs resan så att du hinner tanka på med ny energi inför nästa förändring och tillägg till din nya livsstil.

Det som avsevärt gör störst inverkan på din hälsa är kosten och de livsmedel du väljer att stoppa i dig. Att lära sig allt om kost och vilka fördelar som respektive råvara har för din hälsa tar tid. Låt det ta tid! Men… en hälsoresa bör enligt oss inte bara handla om att följa ett uppspikat schemat, det bör istället handla om att lära sig mer om kost och få en förståelse för hur du i framtiden skall tänka och skaffa dig den kunskap som behövs för att du alltid ska kunna ta välgrundade beslut utan att du behöver ha ett kostschema till hands.

I vår Telegram-kanal håller vi ett konstant flöde av utbildning och föreläsningar. Dessa ingår kostnadsfritt för dig som klient och vi gör det för att vi vet att det kommer hjälpa dig att lyckas bättre på sikt. Vi brinner för att dela med oss av vår kunskap så att du får en bättre förståelse varför du ska göra eller äta på ett visst sätt. Kanalen är tillgängligt för dig dygnet runt så att du kan gå in och läsa och titta på det vi lägger ut när det passar dig bäst.

Intresserad av en kostnadsfri konsultation?

Mejla oss!